kask kask
Pytania - tester

Pytanie: 892 (PIIB-500!) Następne pytanie
Czy zgodnie z rozporządzeniem tablice informacyjną budowy należy umieścić?
Akt prawny: [22] - ISAP;
Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dnia 26.06.2002r. w sprawie dziennika budowy, montażu i rozbiórki, tablicy informacyjnej oraz ogłoszenia zawierającego dane dotyczące bezpieczeństwa pracy i ochrony zdrowia. Dz.U.02.108.953 Zmiany: Dz.U.04.198.2042, Dz.U.15.1775 par. 1

Specjalność: A - P,W,PO,; Zakres: znajomość całości przepisów
Uwagi:
Wasze uwagi:
Nick: BG - data: 2024-02-10 14:20:13
powinno być Ustawa Prawo Budowlane, art. 45b, ust. 3
Odpowiedź:
Zgłość uwagi dla pytania nr 892 (w nowym oknie, możesz je później zamknąć)
enerpro © 2016