Pytania - tester

Pytanie: 1323 (PIIB-500!)
Następne pytanieJaki wniosek należy wg Kpa złożyć do organu administracji publicznej w wypadku wydania decyzji ostatecznej bez wymaganego prawem stanowiska innego organu? Akt prawny: [169] -
ISAP;
Ustawa z dnia 14.06.1960 r. – Kodeks postępowania administracyjnego.
t.j.:Dz.U.16.23
Zmiany: Dz.U.16.868 art.30
Specjalność: W - P,W,; Zakres: znajomość przepisów działów I i II
Uwagi:
Wasze uwagi:Nick: Mateo - data: 2018-11-22 11:25:58
Pytanie i odpowiedź jest w 100% prawidłowa. W KPA w podpowiedzi jest to jasno i dosłownie napisane.
Odpowiedź: Nick: martinii - data: 2016-11-14 21:18:15
Moim zdaniem jest błąd w pytaniu. Chyba powinno być [...]BEZ wydania decyzji ostatecznej wymaganego prawem[...]. Zgodnie z pytaniem postawionym jak jest to żadnego wniosku nie trzeba składać, bo w opisanym przypadku decyzja jest ostateczna.
Odpowiedź: Zgłość uwagi dla pytania nr 1323 (w nowym oknie, możesz je później zamknąć)